ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Katinėlis labai ieško namų!

Vilnius | 2017 11 23 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Katinėlis labai ieško namų!-0
Peržiūrėti visas 3 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/3)
Veislė:
-
Ypatybės:
patinas (-ai)

Justiniškėse šeima rado kačiuką laiptinėje. Kačiukas nedidelis, iki 1m., naminis, nes matosi antkaklio palikta žymė, visiškai nebijo žmogaus, išalkęs. Jie pasilikti jo negali, tad kad kačiukas neatsidurtų lauke, kur jis gali pražūti, priglaudžiau trumpam jį pas save.
Katinukas yra berniukas, pirminės veterinarų apžiūros metu čipas nerastas, lyg ir sveikas, tik turi ausų erkučių. Ši situacija yra gan dažna lauke pabuvusių kačių tarpe, tačiau gan greit ir paprastai išnaikinama. Pastebėjau, jog katukas kartais lyg ir sunkiau prakvėpuoja pro nosytę, galbūt atsiliepė tie žvarbūs užklupę orai, bet šiaip yra guvus ir labai meilus.
Kačiukas vos tik atvykus į namus drąsiai viską apžiūrėjo, pavalgė, atrodo, kad jautėsi ganėtinai jaukiai. Vos skyrus dėmesio jis iš karto atbėga pasiglaustyti, galėtų pretenduoti į murkimo čempionus. Atrodo, jog išsiilgęs žmogaus šilumos ir nelabai suvokia, kodėl jam teko visa tai ištverti. Turbūt ir mes to jau nebesužinosime, gal kažkuo neįtiko, gal pavargo nuo atsakomybės, o gal pasikeitė gyvenimo sąlygos... Svarbiausia yra rasti šiam pūkų kamuolėliui namus, kuriuose jis būtų mylimas visą likusį gyvenimą. Labai noriu šiuos namus jam rasti kuo greičiau, jog kuo greičiau jis galėtų pažinti savo žmogų ir pasijausti namuose, jam to tikrai labai reikia.
Padėkite prašau šiam auksiniam murkliukui rasti namus ar globą ilgesniam laikui. Pažadu padėti kaip tik reikės, pasirūpinsiu, jog atkeliautų pas šeimininkus, kad ir kur šie begyventų. Kreiptis telefonu 860169909

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 44 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus