ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Kaminų valymo priemonės DELAWAR

Kaunas | 2018 03 16 | Pažymėti skelbimą
1,00 € Kaminų valymo priemonės DELAWAR-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Nurodykite kategoriją:
Valymo reikmenys

Smulkios vielos šepečiai puikiai tinka kieto kuro katilams bei kaminams valyti. Tankus šerelių vainikas leidžia išvalyti įvairaus diametro angas (1-2 nuotraukos)
Plokščios vielos šepečiai turi tris apvijas. Standūs šeriai sudaro tankų vainiką, todėl kaminai išvalomi ypač kokybiškai, o šepečiai tarnauja ilgai. (1-2 nuotraukos)
Plastikinių šerelių šepečiai mechaniškai nežeidžia keramikinių ar nerūdijančio plieno paviršių. Jie naudojami ventiliacinių angų valymui. Trijų apvijų šepečio šeriai sudaro tankų vainiką, todėl kaminai išvalomi gerai ir greitai. (3 nuotrauka)
Lankstūs kotai, trosai , ilgintuvai DELAWAR gali būti naudojami valymui tiek iš viršaus (nuo stogo), tiek iš apačios (iš namo vidaus), o tai ypač palengvina kamino valymo procesą. (4-5 nuotraukos)
Metaliniai Svarmenys prie šepečio prisisuka sriegiu – tai palengvina ir pagreitina kamino valymo procesą. (6 nuotrauka)
Kaminų suodžių valiklis – paprastas, greitas ir netoksiškas būdas išvalyti ir išlaikyti kaminą švarų. Naudojant šias granules, suodžiai išdžiovinami žemoje temperatūroje ir be liepsnos. (7 nuotrauka)
Židinių stiklo valiklis – efektyvi priemonė židinių, viryklės, orkaitės stiklų valymui ir nuriebalinimui. Puikiai pašalina degimo liekanas, dūmų ir suodžių nuosėdas, dulkes. Šis produktas negadina metalo ir stiklo paviršiaus. (8 nuotrauka).

Galima didmeninė prekyba
Platesnė informacija tel. +37060405105,
el.p. [email protected]
internetu: http://www.variokalvis.lt/

Kaina: 1,00 €
Peržiūrėta: 925 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 1,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus