ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Kalėdų senelis

Vilnius | 2017 09 28 | Pažymėti skelbimą
100,00 € Kalėdų senelis-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)

Kalėdų senelis, snieguolė, meškutis barnis, klounas, burtininkas. ir tai dar ne visi personažai, kurie gali atvažiuoti su programa į:

darželį,
mokyklą,
įmonės vakarėlį,
namus.

Darželiai. Mūsų Kalėdų senelis turi paruošęs skirtingas programas darželiams pagal vaikų amžių. Dažniausiai programoje dalyvauja vienas senelis arba jį lydi meškutis barnis arba snieguolė. Esant poreikiui, atvyksta su savo aparatūra.

Mokyklos. mokykloms turime paruošę specialią programą, kuriose dalyvauja įvairūs personažai: iliuzionistas/burtininkas, klounas, snieguolė, meškiukas Barnis ir žinoma Kalėdų Senelis. Tikslią programą deriname su kiekvienu užsakovu atskirai. Užsakant didelę programą su skirtingais personažais, rekomenduojame, kad viskas vyktų aktų salėje. Taipogi esant poreikiui atvykstama su saco aparatūra.

Atvykimas į namus. Mūsų Kalėdų Senelį pamėgo ne tik vakai, bet ir suaugusieji. Atvykęs pas Jus, mūsų senelis parodys keletą fokusų ir net suaugę pasijus sugrįžę į vaikystę, o vaikai visiems pasakos, jog būtent pas juts buvo tikras kalėdų senelis.

Programos suaugusiems. Mūsų Kalėdų senelis yra šiuolaikiškas ir turi paruošęs programas ir vyresniems. programe gali dalyvauti ne tik iliuzionistas, bet ir šou šokėjos, kurių repertuare daugybė šokių.

Kaina: 100,00 €
Peržiūrėta: 70 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 100,00 €
Jonas Jonas
Nuo 2016 03 14
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus