ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

HUAWEI P8 Lite

Kaišiadorių r. | 2017 01 12 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta HUAWEI P8 Lite-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Naudotas/naujas/defektai:
naudotas
Gamintojas:
Huawei
Modelis:
Kita

Huawei P8 Lite: Ryškiame 5 colių įstrižainės „HD“ raiškos ekrane telpa daug vaizdo, taigi patogu bus tiek dirbti su dokumentais, tiek naršyti 4G greičiais. 13 Mpix kamera padės įamžinti tai, kas Jums svarbu, o 2 GB darbinės atminties leis visa tai saugiai laikyti tiesiog telefone. 8 branduolių procesorius pasirūpins, kad darbai ir pramogos vyktų sklandžiai ir sparčiai.
Greitis ir protingi sprendimai. Į „Huawei P8lite“ įdiegtas 8 branduolių 64 bitų procesorius „Kirin 620“, kuris lengvai susitvarko su pačios aukščiausios raiškos nuotraukomis ar net „Full HD“ raiškos vaizdo failų dekodavimu. Šis išmanusis palaiko 4G kartos internetą, o parsisiuntimo greitis bus net iki 150 Mbps. Su „Huawei P8lite“ naudojimosi ir naršymo internete patirtis bus pati geriausia.

Preciziškas dizainas. Su lygiais priekiniu ir galiniu paviršiais, lengvai užapvalintais kampais. „Huawei P8lite“ dizainas sukurtas taip, kad idealiai priglustų prie Jūsų delno. Kiekvieno mygtuko ar jungties vieta parinkta taip, kad galėtumėte lengvai naudotis kiekviena savo naujojo išmaniojo funkcija.

Ryškios nuotraukos dieną ir naktį. „Huawei P8lite“ 13 Mpix kamera padės Jums įsimintinas akimirkas paversti ryškiomis ir kontrastingomis nuotraukomis. Mažo apšvietimo režimas leis gauti ryškias nuotraukas net ir prasto apšvietimo sąlygomis. Visoms Jūsų įamžintoms akimirkoms užteks vietos – 16 GB vidinė atmintis praplečiama dar iki 128 GB mikroSD atminties kortele.

Nuostabios asmenukės. Šio išmaniojo 5 Mpix priekinė kamera asmenukių fotografavimą pakelia į aukštesnį lygį. Fotografuojant „Huawei P8lite“ atpažins Jus ir pritaikys Jūsų portretui efektą, kuris paryškins Jūsų geriausias savybes. Kiekviena asmenukė taps lobiu Jūsų prisiminimų galerijoje.

Nestringantis, puikiai veikiantis kaip naujas naudotas tik kelis men. Super telefonas.Pukus parametrai,našus ir stebinantis savo veikimu. Veikia be jokiu problemu. Su visais priedais dezute dokumentais.yra garantija daugiau nei1 metams ir 6 men. Taip pat yra ekrano draudimas galiojantis iki 2017-06men.Sudaužius tekefona bus nemojamai sutvarkyta ar pakeista nauju.Telefonas nedauštas puikei veikiantis tikrai geras. Parduodamas nes gavau darbo tel.Kreiptis nurodytu telefonu.

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 30 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Gintare Gintare
Nuo 2017 01 12
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus