ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Gyvunu prieziura

Kaunas | 2017 10 17 | Pažymėti skelbimą
10,00 € Gyvunu prieziura-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)

Galiu laikinai priziureti draugiska ir neagresyvu jusu augintini savo namuose Zaliakalnyje - gyvename nuosavame name, aptverta teritorija, uzdaras kiemas, pievute. Nedirbu, nuvedus vaikus i darzeli visas demesys gyvunams.

Turime savo 2 augintinius suniuka ir kaciuka, kurie yra super draugiski ir puikiai sutaria. Suniukas dresiruotas, lanko suniuku lavinimo mokyklele. Yra 2 vaikai 5 ir 2 m., be proto myli gyvunus, nori, kad namuose turetume zoologijos soda.

Nedirbu, nuvedus vaikus i darzeli visas demesys gyvunams. Prieziuros metu suniukus galiu dresiruoti, ismokyti ivairiu triuku, lankyti sunu dresuros mokyklele. Kas diena keliaujame i azuolyna ilgiems pasivaiksciojimams ir pasidukimams miske nepriklausomai nuo oro salygu. Fizinis aktyvumas sunims kasdien garantuotas. Maitinti galiu kaip savo augintinius - suniukui rytais kose, pietums mesa, vakare sausas davinys, katinas - tik sausas maistas, arba jusu paliktu maistu.

Kaciukams galiu uztikrinti saugia, silta ir jaukia namu aplinka, zmogaus ir gyvunu kompanija.

Atsizvelgiu i kiekvieno gyvuno poreikius ir seimininko pageidavimus. Vienu metu priziuresiu ne daugiau nei 2 globojamus augintinius. Del rujojanciu kalyciu prieziuros taip pat prasau nesikreipti, pageidauciau, jog prieziurai paliekamos kalytes butu sterilizuotos, kad nebutu velesniu nesusipratimu. Galiu priziureti augintinius dienos metu, jeigu nenorite, jog vienas gyvunas namuose liudetu, arba ilgesni laikotarpi jums isvykstant.

Atlygis pagal susitarima ir jusu finansines galimybes.

Kaina: 10,00 €
Peržiūrėta: 69 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 10,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus