ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Grožio, meilės burtai, būrimas taro kortomis

Kaunas | 2017 08 20 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Grožio, meilės burtai, būrimas taro kortomis-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)

Nesiseka meilėje ar darbe? Niekaip nepavyksta sutikti to vienintelio žmogaus? Norite sužinote kas laukia ateity? Atsidūrėte kryžkelėje ir nežinote ką geriau pasirinkti? Norite sustiprinti savo grožį ir patrauklumą? Galiu pagelbėti surasti atsakymus į šiuos ir panašius klausimus.

Taro kortomis sau ir artimiems žmonėms buriu nuo paauglystės, kuomet stipriai ėmiau domėtis tai, kas yra nematoma, tuo, kas yra žmogus fiziniame kūne. Taip įgijau nemažai žinių taro kortų būrimo, ezoterikos, okultizmo ir magijos klausimais. Dar vėliau pajutau stiprų norą pasidalinti šia patirtimi ir su kitais žmonėmis. Noriu pabrėžti, jog taro kortų pagalba man rūpi patarti žmogui, įsiklausti į jam šiuo metu rūpimus klausimus, rūpesčius, įsigilinti į jo situaciją. Gal šiandieniniame pasaulyje tai skamba ir keistai, tai darau su pačiomis tauriausiomis intencijomis, nesiekdama apgaudinėti ar pasipelnyti.

Buriu su G.O.M. (kortų malka pagrįsta prancūziškos okultinės mokyklos principais) magiškomis taro kortomis, kurios, priešingai nei daugelis kitų kortų kaladžių, atskleidžia ne tik gyvenimiškus (buitinius) aspektus, bet ir tai, kas yra aukščiau - Jūsų vidinę būseną ir aukštesnių jėgų nulemtus likimo vingius. Kortos pasižymi stipriomis maginėmis savybėmis, „teisingai" atsako į užduotus klausimus.

*****
Paslaugos:

Būrimas taro kortomis nuotoliniu būdu, dirbant su Jūsų fotografija, (meilės, santykių, darbo, ateities įvykių, horoskopo ir kt. klausimais) - 12 Eur

Meilės burtai (mylimo konkretaus žmogaus pritraukimas, idealaus partnerio (likimo skirtojo) pritraukimas, savo patrauklumo/moteriškumo/seksualumo sustiprinimas) - 35 Eur.

Dėl detalesnės informacijos rašykite el.paštu: [email protected] arba facebooke: Ars Arcanum Tarot (https://www.facebook.com/Ars-Arcanum-Tarot-494955484193027/ )

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 435 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Ars Arcanum Ars Arcanum
Nuo 2017 08 20
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus