ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Glicerinas pasarams

Panevėžys | 2017 03 29 | Pažymėti skelbimą
0,00 € Domina keitimas
Ypatybės:
yra kokybės sertifikatai, su įpakavimu, išrašome sąskaitą-faktūrą, pristatome, priimame išankstinius užsakymus, konsultuojame
Nurodykite kategoriją:
Kitiems gyvūnams

Parduodame nerafinuotą, sertifikuotą be genetiškai modifikuotų priedų gliceriną įvairiomis talpomis: 30kg, 150kg, 300kg, IBC konteineriais 900kg ir 1250kg. Produktą parduodame su nauja tara. Jei glicerinas perkamas pastoviai iš mūsų, talpą grąžinama mums ir vėl ją pripildę siunčiame užsakovui. Gliceriną pristatome visoje Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje bei Lenkijoje. Produktas tiesiai iš gamintojų, turime kokybę patvirtinantį sertifikatą.
Šioje srityje mes dirbame jau daugiau nei 6 metus, savo klientams siūlome tik kokybišką, sertifikuotą, augalinį gliceriną 86%, kuris yra pagamintas iš genetiškai nemodifikuotu augaliniu aliejų. Mūsų parduodamas glicerinas yra tinkamas naudoti galvijų pašarams. Taip pat galime pasiūlyti techninį gliceriną 80-85%, maišytą gliceriną, pagamintą iš įvairių žaliavų. Kliento pageidavimu pridedame kokybės sertifikatą.
Nerafinuotas glicerinas savo energetine verte nenusileidžia kukurūzams. Juo galima papildyti kiaulių pašarus, vištų bei viščiukų lesalus. Taip pat šis produktas tinkamas melžiamoms karvėms pagerinti karvių kepenų metabolizmą, nes tai sumažina ketozės riziką. Nerafinuotas glicerinas gali būti iš anksto paruošta, nebrangi, bet maistinga alternatyva.
Garantuojame geros kokybės šviežiai pagamintą gliceriną už gerą kainą.
Jei Jums kilo klausimų dėl glicerino pirkimo, prašome skambinti tel.: +37067656898. Mes visada pasiruošę Jums padėti rūpimais klausimais.

Kaina: 0,00 € Domina keitimas
Peržiūrėta: 231 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 0,00 € Domina keitimas
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus