ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Fitbit one

Vilnius | 2017 03 01 | Pažymėti skelbimą
30,00 € Fitbit one-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Ką parduoda:
Laisvų rankų įrangą
Kokiam telefonui:
-
Naudotas/naujas/defektai:
naujas

Parduodamas naujas fitbit one, nebuvo naudotas.

Fitbit One apyrankė tai aktyvumo asistentas fiksuojantis jūsų nueitus žingsnius, kilometrus, sudegintas kalorijas, užliptus aukštus bei stebintis miego kokybę. Informacijos perdavimas į telefoną ar kompiuterį bevieliu būdu, 5 - 7 dienas tarnaujantis akumuliatorius, detali aktyvumo statistika nemokamoje programoje.
Fitbit bendruomenė
Kviečiame prisijungti:
Prie „Fitbit Lietuva“ profilio „Facebooke“, kurioje skelbiame aktualias naujienas, patarimus, apžvalgas.
Prie „Lyderių“ grupės, kurioje galėsite stebėti kaip jums sekasi lyginant su kitais Fitbit vartotojais Lietuvoje ir diskutuoti aktualiais klausimais.

Valdymas
Galite nusistatyti siekiamus tikslus ir progresą stebėti šviečiančiame ekranėlyje. Vienas mygtukas – visa informacija. Mygtuko paspaudimais galite peržiūrėti kiek šiandien nuėjote, užlipote ar kiek kalorijų sudeginote.
One skaičiuoja:
Nueitus žingsnius
Įveiktą atstumą
Sudegintas kalorijas
Užliptus aukštus
Aktyvias minutes
Miego kokybę

Aktyvumo informacija skaičiuojama tiksliai, nes atsižvelgiama ne tik į atliktus ilgalaikius tyrimus ir statistinę informaciją, tačiau ir į jūsų amžių, lytį, svorį ir ugį. Tokia asmeninė informacija turi būti suvesta į „Fitbit“ paskyrą, iš kurios nuotoliniu būdų ši informacija bus perduota „One“ aktyvumo asistentui.

Kaip miegate jūs? „One“ nemiega net tada kai miegate jūs. Devėkite „One“ su specialia apyranke naktį ir ji išanalizuos per kiek laiko užmigote, kiek laiko miegojote, kiek kartų ir kokiu laiku vartėtės, o ryte apyrankėje esantis žadintuvas švelniai vibruodamas pažadins netrukdydamas šalia miegančiam partneriui.

Bevielis duomenų perdavimas
„One“ automatiškai sinchronizuoja jūsų aktyvumo informaciją su kompiuteru, iPhone (4S, 5, 5S, 5C), iPad 4, iPad mini, iPod touch, Samsung Galaxy (S4, S3, Note 2, Note 10.1) ir kiti įrenginiai su Bluetooth 4/Smart technologija. be jokių laidų ar specialių mygtukų paspaudimo. Tai suteikia galimybę detalią savo aktyvumo statistiką peržiūrėti bet kada „Fitbit“ programėlėje.
„Fitbit“ interneto paskyroje ar programėlėje telefone galite stebėti savo progresą, koreguoti tikslus, analizuoti savo aktyvumą detaliuose grafikuose, dalintis savo aktyvumu socialiniuose tinkluose, konkuruoti su draugais taip pat naudojančius „Fitbit“ aktyvumo asistentus.

Kaina: 30,00 €
Peržiūrėta: 36 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 30,00 €
Erikas Erikas
Nuo 2017 03 01
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus