ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Erdvios komercinės patalpos

Kaunas | 2017 07 28 | Pažymėti skelbimą
418000,00 € Erdvios komercinės patalpos-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Pastato aukštų skaičius:
2
Statybos metai:
1997
Kelintame aukšte:
-
Būklė:
-
Bendras plotas, m²:
1142
Kambarių skaičius:
-
Šildymas:
elektra, kietu kuru
Žemės sklypas:
25
Paskirtis:
administracinė, gamybinė
Vietų automobiliams:
-
Pastato tipas:
mūrinis
Miestas / Rajonas:
Kaunas
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Dainava
Gatvė:
-

Kaune, Dainavoje, Sandraugos g, šalimais Taikos prospekto, parduodame erdvias komercines patalpas. Patalpų paskirtis – gamybinės ar administracinės. Šios patalpos įsikūrusios privačioje valdoje, 25 arų ploto sklype, toliau nuo pagrindinės gatvės. Tai administracinis dviejų aukštų pastatas, su mansarda, 1997 metų statybos. Bendras patalpų plotas 1142 kv. m. Pirmame aukšte yra 4 kabinetai, 2 WC kambariai ir dušas, antrajame – 6 kabinetai, WC bei balkonas. Mansardoje įrengta pobūvių salė, 2 kambariai (viename iš jų yra židinys) taip pat yra vonios kambarys – tai patalpos puikiai tinkamos svečiams apgyvendinti.
Visas pastatas geros būklės, patalpos tvarkingos. Yra kieto kuro katilas, kuris apšildo 2 sandėlius esančius pirmame aukšte, laiptinę bei dalį rūsio patalpų. Visa kita šildoma elektra. Yra visos komunikacijos, 5 telefono ryšio, interneto įvadai.
Prie pastato yra prijungtos dar 5-ios garažo patalpos (72 kv. m). 3 garažai turi rampą, o vienas iš jų su duobe (tinkančia automobilių remontui). Po garažais, taip pat kaip ir po visu administraciniu pastatu yra erdvus rūsys, kuriame įrengti sandėliai, katilinė, rūbinė. Į rūsį yra du įėjimai iš administracinio pastato, bei vienas iš garažų pusės. Aptverta kiemo teritorija, labai patogus asfaltuotas privažiavimas. Pastatas yra šalia automagistralės Vilnius-Kaunas-Klaipėda, greitas ir patogus susisiekimas ne tik automobiliu, bet ir viešuoju transportu.

Šiuo metu šiose patalpose veikia automobilių servisas.

Kaina: 418000,00 €
Peržiūrėta: 87 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 418000,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus