ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Elipsinis treniruoklis Kettler Axos Elliptical P

Vilnius | 2017 06 21 | Pažymėti skelbimą
749,00 € Elipsinis treniruoklis Kettler Axos Elliptical P-0
Peržiūrėti visas 2 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/2)
Prekės būklė:
nauja
Ypatybės:
suteikiame garantiją, yra kokybės sertifikatai, su įpakavimu, išrašome sąskaitą-faktūrą, pristatome, priimame išankstinius užsakymus, konsultuojame, su dokumentais
Nurodykite kategoriją:
Sporto inventorius
Nurodykite sporto šakų grupę:
-

Didžiausias kardio treniruoklių pasirinkimas Lietuvoje!
www.superfit.lt - internetinė sporto ir laisvalaikio prekių parduotuvė, kurioje galėsite rasti aukščiausios kokybės prekes ir garsiausių prekinių ženklų produkciją už mažiausią kainą.

KETTLER AXOS Elliptical P - naujos kartos elipsinis treniruoklis. Tai išskirtinės konstrukcijos (smagratis ne gale kaip įprastuose treniruokliuose, o priekyje) ir dizaino kokybiškas treniruoklis namams. 18 kg svorio smagratis užtikrins ypač tolygų, sklandų ir švelnų pedalų minimą.
KETTLER AXOS Elliptical P yra 12 išankstinių treniruočių programų, kurios Jūsų treniruotę padarys įdomesnę bei motyvuojančią. Treniruotei galima pasirinkti norimas reikšmes: galingumas, laikas, energijos sunaudojimas, nuotolis, viršutinė pulso riba.
KETTLER gamina aukščiausios kokybės produktus plačiai pripažintus Europoje ir pasaulyje. Treniruokliai, pagaminti Vokietijoje, kruopščiai testuojami vadovaujantis Europos ir tarptautiniais saugumo ir kokybės standartais. Gamintojo suteikiamas dviejų metų garantinis laikotarpis Kettler treniruokliams dar kartą patvirtina įrangos kokybę bei patikimumą.Visi KETTLER treniruokliai yra paženklinti simboliu GS, tai rodo, jog ši produkcija atitinka Europos saugumo standartus. Vokiečiai, kaip žinia, vertina kokybę bei patikimumą, todėl kompanijos šūkis „Tikra Vokiška kokybė“ yra pripažintas visame pasaulyje.

www.superfit.lt
Skambinkite: +370 613 39258
Rašykite: [email protected]
Mes džiaugiamės galėdami jums padėti septynias dienas per savaitę (I-VII: 9-21 val.)

Kaina: 749,00 €
Peržiūrėta: 96 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 749,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus