ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Elektriniai kiemo vartai, tvoros nr: 867059553 Vilniaus regione

Vilnius | 2017 03 23 | Pažymėti skelbimą
1,00 €  Elektriniai kiemo vartai, tvoros nr: 867059553 Vilniaus regione-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)


Tam tikrais atvejais vartams galim paskirti gana ribotą pinigų sumą, todėl vertinama ir tai, kokia yra vartų kaina. Kadangi įvairių įmonių, siūlančių kiemo vartus, yra gana nemažai, visuomet galima palyginti, kokie pardavėjai siūlo vartus geriausiomis kainomis.

Stumdomi vartai turbūt patogiausia ir pastaruoju metu plačiausiai naudojama vartų rūšis. Jiems atsidaryti nereikia tiek vietos kiek atveriamiems vartams, tačiau tam kad vartai paslinktų į šoną, reikia apie 40 % daugiau vietos nei įvažiavimo plotis. Stumdomi vartai dažniausiai būna vienos dalies, tačiau pramoniniuose objektuose naudojami ir dviejų dalių. Tokie vartai padeda užtverti didesnius įvažiavimus, taip pat tai geriausias sprendimas kai įsukti į namo kiemą reikia aštriu kampu ar iš siauros gatvelės. Stumdomų vartų pamatas yra svarbiausias dalykas, todėl turi būti įrengtas atsakingai, atsižvelgiant į vartų plotį bei numatomą jų svorį.

Stumdomų kiemo vartų automatika, gali atstumti net ir sunkiausius vartus. Jums nesukels jokių rūpesčių išvykstant ar atvykstant į savą kiemą, kad jis nėra saugus, Jūs nuotoliniu būdu galėsite valdyti savo kiemo vartų automatiką bei užtikrinti kiemo saugumą, o šeimai patogumą.
Patariame, konsultuojame, stengiames taupyti Jūsų laiką.
Darbai atliekami Jūsų arba mūsų medžiagomis.
Mums nėra per mažo ar per didelio objekto.
Kontaktinis tel nr: 867059553
Raktazodziai: kiemo vartai, Tvoros, elektiniai vartai, montavimas, tvora, vartai, kiemo vartų automatika, Stumdomi vartai, vartų kaina,

Kaina: 1,00 €
Peržiūrėta: 1605 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 1,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus