ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

EKONOMIŠKAS, REKONSTRUOTAS, MODERNIAI ĮRENGTAS 1 KAMBARIO BUTAS PARTIZANŲ G., DAINAVOJE

Kaunas | 2017 06 17 | Pažymėti skelbimą
45000,00 € EKONOMIŠKAS, REKONSTRUOTAS, MODERNIAI ĮRENGTAS 1 KAMBARIO BUTAS  PARTIZANŲ G., DAINAVOJE -0
Peržiūrėti visas 5 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/5)
Kelintame aukšte :
2
Bendras plotas, m²:
31
Kelių aukštų namas:
5
Kambarių skaičius:
1
Miestas / Rajonas:
Kaunas
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Dainava
Gatvė:
Partizanų g.

EKONOMIŠKAS, REKONSTRUOTAS, MODERNIAI ĮRENGTAS 1 KAMBARIO BUTAS PARTIZANŲ G., DAINAVOJE !!!
Namas blokinis,1978m; 2/5; Bendras plotas 31 kv.m. Pakeistas vidaus išplanavimas: svetainė sujungta su virtuve, įrengta drabužinė. WC ir dušo kabina bendrai. Sienos tapetuotos. Virtuvė,WC ir vonios patalpa išklota plytelėmis. Grindys-laminatas. Langai plastikiniai. Balkonas didelis, per visą butą, įstiklintas stumdoma aliuminio konstrukcija. Išorinė balkono siena apšiltinta, balkono grindys išklotos plytelėmis.Visi langai į parko pusę.Virtuvės baldai padaryti pagal užsakymą su integruota buitine technika. Yra elektrine orkaitė su dujine kaitlente, šaldytuvas, skalbimo mašina. ĮRENGTA GERIAMOJO VANDENS FILTRAVIMO SISTEMA.Durys šarvo. Sudėta nauja kokybiška santechnika, pakeistas vamzdynas. Nauja elektros instaliacija, elektrą taupančios LED lemputės. ĮVESTA SIGNALIZACIJA. Yra seifas. PARDUODAMAS SU BALDAIS IR BUITINE TECHNIKA.
Butui priklauso rūsys. Laiptinė tvarkinga, rakinama, šarvo durys, kodinė spyna. Ramūs ir draugiški kaimynai. Yra aktyvi bendrija. Namas gerai prižiūrimas. Renovuotas stogas, hermetizuotos namo sienų siūlės. Įrengta uždara automobilių aikštelė su šlagbaumu ir vaizdo kamerom.
Namas toliau nuo pagrindinės gatvės, prie parko, nesigirdi gatvės triukšmo. Netoli PC IKI, parduotuvės, mokykla, vaikų darželis, Dainavos parkas. Geras susisiekimas su miesto centru ir kitais mikrorajonais.

Kaina: 45000,00 €
Peržiūrėta: 273 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 45000,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus