ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Dvi katytės ieško namų

Trakų r. | 2017 03 15 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Dvi katytės ieško namų-0
Peržiūrėti visas 4 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/4)
Veislė:
-
Ypatybės:
patelė (-ės)

Istorija kaip ir daugumos emigrantų. Išvažiavo, paliko dukrai, po 3 metų emigravo ir ji. Katytės atvežtos senai močiutei, kuri jų nemėgsta , nenori ir ketina užmigdyti.
Juodoji katytė, jau 15 metų, vardu Puma, nesuvokiamo meilumo. Atėjus nufotografuoti lipo ant rankų , puolė bučiuotis, laižė rankas kaklą. Pati turiu n katinų , bet tokio meilumo sutikt dar neteko.
Katytė ypatingai kūda, vieni kauliukai kailiuke. Ir nors pagal amžių senutė, bet akytės dar gražios ir jos švelnumas tiesiog neišeina man iš galvos.
Margoji katytė, vardu Kacu, amžius gal 5-10 metų(nėra net pas ką sužinot). Akivaizdu po eilinės išdavystės, tiesiog skendi liūdesy. Savo meilumo neketino rodyti , bet po gero pusvalandžio priėjo ir leidosi glostoma. Manau, kad laikas ir meilė ištirpdytų jos liūdesį.
Abi katytės sterilizuotos, gyvena kartu su dviem šunimis. Sunkiai sekėsi fotografuoti, dėmesio pasiilgusi senoji Pumutė nenustygo vietoje.
Žinau, kad dabar derlingas kačiukais metas, bet gal atsiras, kas pamils katules ir suteiks joms jaukią ir pelnytą senatvę ir atlygins už patirtą senųjų šeimininkų išdavystę.
Jei nuotraukos per prastos, bandyčiau dar vieną fotosesija padaryt.
Katytės yra Trakų rajone, kaime. Pati gyvenu Vilniuje, bet jei atsirastų, kas jas ar bent vieną iš jų priglaus - atvežčiau. Mano tel 867270577.

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 30 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus