ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Dovanojami katinėliai

Kauno r. | 2017 01 23 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Dovanojami katinėliai-0
Peržiūrėti visas 5 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/5)
Veislė:
-
Ypatybės:
patelė (-ės), patinas (-ai)

Mama juos rado gatvėje po krūmu visai mažiuliukus dar ankstyvą rudenį. Buvo visai laukinukai, mama kiekvieną dieną pakeliui į darbą juos šėrė ir šiaip ne taip prisijaukino.
Jau kurį laiką bandome rasti jiems namus, bet deja nesėkmingai. Tarp savo draugų facebooke dalinamės, ir graudžiu ir smagiu kvietimu padėti, bet neatsirado nei vienas norinti priglausti . Keista, nes skelbimu pasidalino dar 16 draugų, o norinčių priglausti kurį iš katiniukų - nei vieno.
Katinėliams jau daugiau nei 4 mėnesiai, moka naudotis dėžute, sveiki ir guvūs. Baltoji - pati mažiausia, smulkiausia ir meiliausia iš visų. Baltai raina - guvi, apvali mergina, bus puiki medžiotoja. Trispalvė - guvi, smalsi, bet baili mergytė. Rainys - pats didžiausias ir stipriausias, bet sunkiai prisileidžia žmogų, nedrąsus. Atsiradus atsakingiems šeimininkams, katinuką/katytę atvešim patys. Gyvename Kauno rajone, tad aplink 100 km spinduliu atvežti nesunku. Jeigu iki dovanojimo jie tinkamai subręs - sterilizuosime ir kastruosime prieš dovanojant.

Tel.: +37069327523

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 102 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus