ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Dovanojami kačiukai: raina katytė, juodas ir rainas katinukai

Vilnius | 2017 08 22 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Dovanojami kačiukai: raina katytė, juodas ir rainas katinukai -0
Peržiūrėti visas 5 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/5)
Veislė:
mišrūnas
Ypatybės:
patelė (-ės), patinas (-ai), pristatome

Dovanojami kačiukai: raina katytė, juodas ir rainas katinukai Vilnius, 8 6099 8 442.
Kaja yra labai miela katytė, leidžiasi paimama ant rankų, ir guli kaip leliukas, Pradeda murkti, vos pamato globėją, atbėga pakvietus. Mėgsta murkti ant krūtinės atsigulus, yra namų karalienė/vadovė: pro jos akis niekas nepraslysta, ji dalyvauja visuose šeimos reikaluose. Kaja yra labai žaisminga, nori dūkti, bet žino, kad naktį reikia miegoti, todėl netrukdo: tik įsitaiso šalia ir mėgaujasi draugija su globėja. Ji tikra švaruolė: ne tik pati prausiasi, bet dar ir broliams padeda, net jei jie nenori, ji susitvarko. Galėtų gyventi ir viena, ir su kitais gyvūnais.
Turi tris juosteles ant nugaros, todėl jaučia savo vertę: juk ne visi gali pasigirti esantys žymaus prekės ženklo atstovai Lietuvoje. ;)
Juodis labai smalsus, visur kiša savo nosytę, nėra vietos, kur jis nebuvo įlindęs. Gal todėl ir turi ilgą kaklą? :) Katinukas labai mėgsta draugiją, todėl sugyventų su kitais katinukais arba šuniukais. Jei gyventų vienas, tai būtų kaip šuniukas, kuriam ypatingai reikėtų Jūsų meilės. Jis atsidėkotų vaikščiodamas kaip koks princas, aukštai kilnodamas priekines kojas. Juk jis kilmingos šeimos palikuonis, nes legendos sako, kad tik ypatingi katinai gali būti visiškai juodi. Be to, turėdami juodą katiną namie, tikrai pamiršite vieną prietarą.
Dryžius augs didelis, nes jau dabar yra daug didesnis už savo brolį ir sesę. Jis yra tikras katinas ir vaikšto kur jis nori, kada nori ateina, jei nenori, tai niekaip neprikalbinsi. Vos pasirodo, iškart pradeda murkti, nereikia net glostyti. Jis katinas-gydytojas, ateina, kai tau reikia nusiraminti, kai sapnuoji blogą sapną, jis užveda savo motoriuką ir pradeda murkti. Žino, kad naktį žmonės miega, miega ir jis kartu, bet nuošaliai, kad netrukdytų globėjai, ir, žinoma, kad ji netrukdytų jam. Labai bijo staigių judesių, iškart neria į saugią vietą ir ilgai slepiasi, tačiau situacija kasdien gerėja, darosi vis drąsesnis. Vadinasi, reikia tik laiko ir kantrybės, kol taps naminukas mielas kačiukas.
Nublusinti, nukirminti, moka naudotis kraiko dėžute ir draskykle. Sterilizacija/kastracija ir čipas globėjos lėšomis.
P.S. Mums jau daugiau nei 3 mėn, todėl su lyg kiekviena diena mūsų šansai rasti mylinčias šeimas mažėja. Ar ne būtų sunku pasidalinti šiuo skelbimu su savo draugais ir pažįstamais

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 439 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Vaiva Vaiva
Nuo 2017 08 22
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus