ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Dovanojami du balti katinėliai

Vilnius | 2017 10 04 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Dovanojami du balti katinėliai-0
Peržiūrėti visas 6 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/6)
Veislė:
-
Ypatybės:
patelė (-ės), patinas (-ai)

Gegužės gale mūsų sodų teritorijoje benamė katė atsivedė 3 labai dailius kačiukus. Juos ilgai nuo visų slėpė, tačiau rugpjūtį ji jau pasirodė su visa šeimyna. Vienas kačiukas greitai kažkur dingo, o kitus du mama katė pradėjo nuo savęs vyti, šnypšti ir draskyti. Mamą katę jau sėkmingai pavyko pagauti ir pristatyti į Lesės kliniką sterilizacijos operacijai.
Šie du baltučiai mažyliai liko vieniši. Kolkas dar soduose nešalta, o ir sodininkų dar nemažai, dar negrįžo į miestą. Kiekvieną rytą kačiukai laukia prie mūsų durų, mes juos maitinam. Jie labai baikštūs, tačiau alkis kartais užmigdo atsargumą, ir tada juos (po vieną) pagavusi įsinešu vidun. Ir štai tada jie labai pasikeičia - tai be galo meilūs ir žaismingi katinėliai, leidžiasi sušukuojami, glostomi garsiai murkia. Todėl labai tikiu, kad jie dar gali atrasti mylinčius gerus atsakingus žmones ir jaukius šiltus namus. Greit lauke atšals, prasidės darganos. Po to - žiema....
Labai noriu surasti jiems pagalbą, kad netaptų visų ujamais, kaltūnais ir parazitais aplipusiais benamiais.
Pati prieš du metus priglaudžiau soduose slankiojantį benamį katiną. Socializuotas, be galo meilus, tvarkingas. Tačiau mažyliams jis jau parodė, kad čia - jo vieta, kuria dalintis jis nenusiteikęs.
Labai prašau, padėkite mažyliams surasti namučius.
Sodininkė Daiva
tel. 8 699 92876

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 279 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus