ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Dovanojamas 2m. charizmatiškas rainiukas Pinokis!

Vilnius | 2018 03 09 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Dovanojamas 2m. charizmatiškas rainiukas Pinokis! -0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Veislė:
Mišrūnė
Ypatybės:
patinas (-ai), paskiepyta

Pristatome Pinokį- dailiai nuaugusį, smailianosį, žaliaakį rainiuką, kurį prieš kelis mėnesius radome (turbūt ne atsitiktinai) paliktą prie prieglaudos durų.
Katinėlis buvo baisiai sunerimęs, virpėjo nuo šalčio ir baimės, ant kaklo matėsi žymė nuo segėto antkaklio, kastruotas... Kokia jo istorija ir kodėl buvo ištremtas į gatvę, turbūt niekada nesužinosime. Pinokis- jaukus, tvarkingas, energingas, katinas su viršininko charakteriu: niurkomas per daug nesileis, kas praranda saiką, gali gauti iš letenos. Jis- draugiškas, tačiau saugiai jaučiasi tik tada kai jam pačiam leidžiama valdyti situaciją: pačiam prieiti pasiglostyti ar pačiam užsiropšti ant kelių. Pinokis- tikra asmenybė, todėl pamiršusiam gali greit priminti, jog jis ne žaisliukas. Nesileidžia į draugystę su kitais katinais, visus bando nudominuoti, todėl Pinokiui labiausiai tiktų namai, kur jis būtų vienintelis katinas. Konservus dievina iki išprotėjimo, todėl tiesiausias kelias į Pinokio širdį- skanus maistas!
Pinokiui maždaug 2 metai, skiepytas, suženklintas, nuparazitintas, kastruotas. Jis labai laukia šeimininkų, tad jei tik galite padovanoti jam namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius)!

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 42 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus