ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Dovanojama nuostabi kalytė Nensi

Vilnius | 2017 07 30 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Dovanojama nuostabi kalytė Nensi-0
Peržiūrėti visas 3 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/3)
Veislė:
-
Ypatybės:
patelė (-ės)

DOVANOJAMA KALYTĖ NENSI
Nensi yra brandesnio amžiaus dama, jai maždaug 10 metų. Gyveno pas žmogų, kuris ją labai mylėjo ir gerai prižiūrėjo. Tačiau šeimininkui sunkiai susirgus, Nensi gyvenimo sąlygos smarkiai pasikeitė. Ji paromis nebuvo išvedama į lauką, negavo maisto ir beveik neturėjo kontakto nei su žmonėmis, nei su gyvūnais. Šeimininkui mirus, mes ją priglaudėme (šeimininkas buvo mano mamos brolis). Kadangi Nensi teko daug ką iškentėti, ji tapo šiek tiek drovi ir bijanti žmonių (atėjus svetimiems žmonėms - loja ir slepiasi).
Nensi yra sumanus šuniukas (gali tarnauti ant užpakalinių kojų norint gauti maisto, supranta kai kuriuos žodžius). Mano mama turi katiną, su kuriuo Nensi gražiai draugauja. Nensi turi mikročipą, EU pasą, yra skiepyta šiais metais, gegužės mėn.
Deja, mano mama gali prižiūrėti šį šuniuką tik iki rugsėjo mėn., kadangi rugsėjo 11 d. išvyksta pas mane nuolat gyventi į Danijos Karalystę.
Norėtųsi, kad Nensi pakliūtų į geras rankas, pas žmones, kurie ją mylėtų ir prižiūrėtų. Tai buvo pažadėta seimininkui prieš jo mirtį.
Dėl Nensi kreptis tel.nr. yra 862069754, arba el. paštu: [email protected].

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 49 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus