ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Dovanojama meilioji Aitvarė

Kaunas | 2018 03 24 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Dovanojama meilioji Aitvarė-0
Peržiūrėti visas 2 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/2)
Veislė:
-
Ypatybės:
patelė (-ės)

Dovanoju mielą juodą katytę, jai apie 7-8 mėnesiai. Priklydo pas mus į kiemą ir įspruko į virtuvę, tačiau dvi mūsų katės, kurių vieną jau esame priglaudę seniau niekaip naujosios draugės nepripažino ir visaip stengėsi iš namų išvyti. Todėl mažutėlė slėpėsi už virtuvinės spintelės, tik naktį išlįsdavo paėsti ir visus reikalus sutvarkydavo dėžutėje, labai buvo keista, kad tokia laukinukė tokia švari ir tvarkinga. Pagaliau mūsų katės ją išvarė ir net širdį suspaudė žiūrint kaip ji bėga per žiemos šalčio sukaustytą kiemą, viltingai atsisukdama, susigūžusi, tokia bejėgė, dar vis vildamasi, kad gal kas ją vis tik pakvies namolio.

Todėl katytę vėl pavyko privilioti į virtuvę ir stebuklingai ją sugavus nunešiau pas labai šaunią veterinarę Henrietą, Kaune, prie Žaliakalnio turgaus. Katytę palikau viešbučio sąlygomis, gydytoja ją nublusino, nukirmino, įvertino jos būklę, vėliau paskiepijo kompleksiniu skiepuku nuo visų ligų ir nuo pasiutligės. Katytė ten gyvena jau šešias savaites, o aš finansuoju ir norėtųsi rasti namučius. Pavadinome ją Aitvare, nes kai ji atsliūkino į mūsų namus, kažkaip ėmė klostytis pamažėl itin sunki finansinė mūsų ūkio situacija, tarsi ši katytė atsinešė savo pinigėlių , kad mes ją prižiūrėtume. Tai žiūrėk kas pagelbėjo, padovanojo kokį pinigėlį, kažkaip ir sukamės. O kadangi pagal lietuvių liaudies pasakas, aitvarai žmonėms suneša gerbūvį. Kas tiki, juk būna kartais ir taip tai pavadinome drauge su gydytoja Henrieta šią katytę Aitvare. Na išties nekatiniškas vardas, bet ji mielai atsilieps į naujųjų šeimininkų kvietimą kaip bepavadintų.

Katytė ypatingai meili, nors dar kiek baikšti, bet kai pripranta, tai nuo rankų nenueitų, murkia iki begalybės, glaustosi ir visaip kaip demonstruoja savo katinišką meilumą ir grožį. Katytė įdomi, jos kailiukas paviršiuje juodas, o ties šaknimis pilkšvas, šviesus, todėl ji atrodo kaip kokia šinšiliukė paglosčius. Snukutis nėra dailus kaip reklaminės katytės, bet labai įdomus, išraiškingos akys. Labai žaisminga, puikiai sutaria su kitais katinukais esančiais pas gydytoją Henrietą gyvūnėlių gydykloje, turi savo slėptuvę ant sieninės spintelės ir iš ten smalsiai stebi šuniukų, kačiukų gydymo procedūras gydykloje. Ji tokia slapukė, sunkus gyvenimas ją išmokė ypatingo lankstumo, pasislėpti gali taip, kad atrodo tiesiog išgaravo į kitą išmatavimą trumpam.

Taigi katytė švari, graži, miela, turi savo sveikatos knygelę, su skiepų įrašais.

Labai laukiame mylinčių šeimininkų, ačiū jums kad perskaitėte skelbimą.

Kreiptis telefonu 8 686 60186 (globėja Birutė), katytė Kaune, Žaliakalnio mikrorajone.
Arba skambinkite gydytojai Henrietai veterinarijos gydykloje telefonu 8 671 30055

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 252 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus