ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Dovanojama 4,5 mėn. katytė Margo!

Vilnius | 2017 10 05 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Dovanojama 4,5 mėn. katytė Margo!-0
Peržiūrėti visas 6 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/6)
Veislė:
-
Ypatybės:
patelė (-ės)

Namų, kupinų šilumos ir draugystės, pradeda dairytis Grigiškių našlaitėliai. Mamų pamesti, išgyvenę žiaurius vaikų žaidimus, kitiems broliams/sesėms pasibaigusius mirtimi. Iškentę begalę procedūrų, gydymo ir, kas džiugiausia, - nepamiršę nė akimirkos būti vaikais katinais, šiandien jau ūgtelėję ir pasidarę visiškai neatsparūs žmogaus rankų švelnumui bei bučiniams, jie žengia pirmus žingsnius savo tikrų namų paieškose. Iš patirties sakau, kad su broliu ar sese kartu į juos keliauti būtų daug lengviau ir smagiau, tačiau pasiruošę ir savarankiškai ieškoti ištikimos draugystės!

Margo (Margutė karvutė). Didžioji laipiotoja ir aktyvistė. Ji visur arba pirma, arba beveik pirma! Labai meili, visada paėmus į rankas ir pakasius paausį užmurkia ir pradeda kuistis, paskutiniu metu jau ir masažuoja, įtariu užaugusi galės drąsiai pretenduoti į bent jau bendrasavininkės statusą masažo salone. Lipšni ir smalsi mergaitė, tik paliesk ir pasileidžia motoriukas. Margo apie 4,5 mėn., „nuparazitinta“, tvarkingai naudojasi kraiku.

Margo ieško rūpestingų šeimininkų, kam galėtų dovanoti visą savo švelnumą. Jei ieškote būtent tokios draugės, skambinkite jos globėjai Indrei tel. nr. 8 600 76506 (Vilnius)!

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 44 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus