ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

DELAWAR Deimantiniai Diskai

Kaunas | 2018 03 16 | Pažymėti skelbimą
1,00 € DELAWAR Deimantiniai Diskai-0
Peržiūrėti visas 7 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/7)
Prekės būklė:
nauja
Kitos ypatybės:
pristatome, priimame išankstinius užsakymus, konsultuojame
Įrankio tipas:
rankinis
Nurodykite kategoriją:
Pjūklai

Universalūs deimantiniai betono pjovimo diskai pagaminti iš aukštos kokybės PREMIUM segmento, kuris pjovimui suteikia efektyvumo ir lengvumo. Tinka pjauti sausu ir šlapiu būdu betoną, plytas, trinkeles, gelžbetonį, kietą betoną, marmurą, akmens masę.
Deimantinės betono šlifavimo lėkštės tinka universaliam naudojimui – įvairių betoninių ir akmeninių paviršių šlifavimui: betoną, plytas, granitą, marmurą.
Deimantiniai x-turbo diskai yra tik 1,2mm storio, kas suteikia pjovimui didelį greitį. Diskas pjauna lengvai ir beveik neskaldo pjaunamos medžiagos – todėl yra pamėgtas profesionalų. Puikiai pjauna plyteles, taip pat tinka sausu ir šlapiu būdu pjauti marmurą ir granitą.
Deimantiniai turbo M14 diskai yra su M14 sriegiu, todėl ant kampinio šlifuoklio užsukamas nenaudojant papildomos priveržimo veržlės. Jis leidžia pjauti prie susikertančių paviršių, pvz.: prie sienos. Tinka pjauti šlapiu ir sausu būdu kietas medžiagas – granitą, marmurą.
Deimantinės gręžimo karūnos naudojamos gręžti elektros ar kitos instaliacijos skylėms betoninėse ar statybinių blokelių sienose.

Galima didmeninė prekyba.
Platesnė informacija tel. +37060405105,
el.p. [email protected]
internetu: http://www.variokalvis.lt/

Kaina: 1,00 €
Peržiūrėta: 556 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 1,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus