ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Darbas vairuotojui su CE kategorija Vokietijoje

Vilnius | 2018 04 20 | Pažymėti skelbimą
Nenurodyta Darbas vairuotojui su CE kategorija Vokietijoje-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Užimtumas:
visu etatu
Atlyginimas:
-
Reikalavimai:
CE vairuotojo kategorija, 95 kodas, vairuotojo kortelė, rusų, anglų arba vokiečių kalbos žinios.
Privalumai:
Vairuotojo patirtis

Esame personalo atrankos įmonė ir ieškome Vokietijos įmonėms darbuotojų.
SKUBIAI darbo vietos vairuotojams su CE, 95 kodu, vairuotojo kortele Vokietijoje.

Vienoje pozicijoje vežiojama įvairūs kroviniai su tentu, konteineriais. Darbas nuo pirmadienio iki penktadienio važinėjant po visą Vokietiją. Yra galimybė įsidarbinti nemokant vokiečių kalbos (užtenka rusų ar anglų kalbų). Darbas vokiškoje įmonėje, su vokiška darbo sutartimi, Vokietijos soc. garantijomis. Atlyginimas pradinis apie 2000 eur., priklausomai nuo mokesčių klasės (jį sudaro atlyginimas darbo sutartyje + maistpinigiai (dienpinigiai). Po bandomojo atlyginimas palaipsniui kyla. Įmonė padeda, pasiūlo kur išsinuomoti gyv. vietą.

Antra pozicija vairuotojui su šiukšlevežiu. Vakarai namuose, dirbama per dieną 8-10 val. Valandinis tarifas apie 12 eur. bruto/val. (mokesčiai atsiskaičiuos pagal mokesčių klasę). Įmonė padeda, pasiūlo kur išsinuomoti gyv. vietą.

Trečia darbo pozicija yra vairuotojui Vokietijoje, su CE ir 95 kodu, važinėjama su kubinėmis priekabomis po Vokietiją. Vokiška darbo sutartis, Vokietijos soc. garantijos. Priimtų ir nemokantį vokiečių kalbos, bent su anglų kalba. Pradinis atlyginimas apie 2000 Eur. (priklausomai nuo mokesčių klasės). Vežiojama nauji baldai su pagalbiniu darbininku. Darbas nuo pirmadienio iki penktadienio, laisvomis dienomis gyv. vieta bendrabučio tipo suteikiama nemokamai.

Jei sudomino šios darbo vietos, laukiame Jūsų aprašymo ir vairuotojo pažymėjimo, kortelės kopijų el.p. [email protected]
Taip pat vis turime ir kitų darbo pasiūlymų vairuotojams.

Kaina: Nenurodyta
Peržiūrėta: 65 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: Nenurodyta
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus