ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Belgų aviganių Malinua vada

Tauragės r. | 2016 04 17 | Pažymėti skelbimą
210,00 € Belgų aviganių Malinua vada-0
Peržiūrėti visas 5 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/5)
Veislė:
belgų aviganių Malinua
Ypatybės:
patelė (-ės), patinas (-ai)

Šuniukai gimė vasario 23 dieną, yra 3 patinėliai ir 3 kalytės, visi sveiki, stiprūs, žaismingi, jau sargauja, aploja visus nepatinkančius, nukirminti , laukia rūpestingų naujų šeimininkų. Šiek tiek apie veislę- Belgų aviganis malinua yra jautrus, į žmogų, į šeimininką susikoncentravęs šuo. Jis nėra tas šuo kuriam patiktų visą laiką sėdėti uždarytam voljere be jokio šeimininko dėmesio. Malinua yra labai energingas, aktyvus šuo. Dauguma žmonių sako, kad jie turėjo aktyvius šunis anksčiau, bet Malinua yra visiškai skirtingas – visą savo energiją jis nukreipia į šeimininką! Jeigu jūs mesite jam kamuoliuką 100 kartų Malinua atneš jums kamuoliuką kad jūs tai padarytumėte 101 kartą.
Malinua yra begaliniai atsidavęs šuo. Jis visada mėgsta būti jūsų šešėliu nepriklausomai nuo to ar jūs bėgiojate ar skaitote knygą. Malinua yra ir ypatingai jautrus šuo todėl jis greitai perpras jūsų nuotaikas. Jūs galite grįžti namo po darbo, bet faktą kad jums buvo bloga diena jūs galėsite patvirtinti tik po to kai pamatysite savo šuns išraišką. Atrodo kad jis supranta ką jūs jaučiate dar prieš pradedant jums tai jausti.
Daugelis savininkų pastebi kad Malinua labai greitai įsisavina ko iš jo norima, nes juos veda didelis noras įtikti šeimininkui. Šuniukai turėtų būti auginami namų aplinkoje ir dažnai vedami į jiems nepažįstamas vietas apsižvalgyti, pamatyti pasaulio. Jiems reikia labai daug teigiamo bendravimo su skirtingais žmonėmis skirtingose situacijose, kad jie išmoktų priimti nepažįstamųjų įvairovę.
Laimei Malinua yra labai sveiki šunys. Taip pat genetikos problemos yra labai retos.
Malinua gali labai gerai dalyvauti šunų vikrumo varžybose, taip pat gali ganyti, daryti paieškos ir gelbėjimo darbus, dalyvauti paklusnumo varžybose, tai puikūs policijos, armijos šunys, tinka labai gerai apsaugai ir dar daugeliui kitų dalykų. Belgų aviganis Malinua geriausiai jaučiasi kai gauna pakankamus krūvius, bet taip pat vienodai svarbu yra integruoti jį į šeimos gyvenimo būdą ir nustatyti jo elgesiui kažkokias tai ribas, taigi reikia jį išmokyti gero elgesio namuose, su svečiais, draugais bei svetimais žmonėmis, taip pat išmokyti elgesio mieste, parke.

Kaina: 210,00 €
Peržiūrėta: 181 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 210,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus