ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Arbatmedžio eterinis aliejus Naturela.lt

Kaunas | 2018 01 25 | Pažymėti skelbimą
1,00 € Arbatmedžio eterinis aliejus Naturela.lt-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Prekės būklė:
naudota

Nuo neatmenamų laikų arbatmedis laikomas "viską gydančiu augalu". Pirmieji Australijos kolonistai arbatmedžiu pavadino aborigenų labai vertinamą augalą, kurio lapų arbatą naudojo gydymui. Medikams ėmus tirti gydomąsias arbatmedžio savybes, buvo sukauptas solidus duomenų bankas apie šio aliejaus vartojimą infekuotoms žaizdoms gydyti, dezinfekcijai, burnos ertmės bei odos priežiūrai ir kt. Pasaulyje labai padidėjus arbatmedžių aliejaus paklausai, imta masiškai sodinti šį vertingą augalą ir dabar Australijoje plyti didžiulės arbatmedžių plantacijos.

Šis aliejus, pasižymintis stipriomis antiseptinėmis, antimikrobinėmis savybėmis naudojamas kosmetikoje ir farmacijoje. Arbatmedžio eterinis aliejus vienas iš nedaugelio eterinių aliejų, kurį galima naudoti ant odos gryną, neskiestą. Jį patariama naudoti, esant infekcijoms, grybeliniams susirgimams bei nusilpusiai imuninei sistemai. Puiki priemonė kojų priežiūrai. Idealus patalpų oro gaiviklis, naikinantis mikrobus. Arbatmedžių aliejus yra natūralus antiseptikas, pasižymintis unikalia savybe - skatina odos atsinaujinimą, nesukeldamas šalutinio poveikio sveikam audiniui.

Arbatmedis nėra vabzdžių mėgiamas augalas. O jiems įkandus, arbatmedis nuima niežėjimą ir pagreitina gijimą.

Arbatmedžių aliejaus naudojimo rekomendacijos:
Voniai rekomenduojama įlašinti 5-10 lašų aliejaus ir pagulėti 15 min., o stresui ir įtampai pašalinti naudokite arbatmedžių ir levandų aliejų mišinį.
Celiulito profilaktikai sumaišykite 20 lašų arbatmedžių, 10 lašų kadagių, 10 lašų citrusinio ir 20 ml augalinio aliejaus ir įtrinkite problematiškas kūno vietas.
Esant saulės nudegimams - pakenktа odа tepti mišiniu, gautu arbatmedžių eterinį aliejų ištirpinus augaliniame santykiu 1:10.
Grybelinių ligų profilaktikai mirkykite kojas šilto vandens vonelėse su keletu lašų arbatmedžių aliejaus. Pažeistų nagų ir tarpupirščių tepimui naudokite mišinį, kaip ir esant saulės nudegimams.
Atsiradus įbrėžimams ir žaizdoms, sužeistą vietą nuplaukite, po to keletą kartų per dieną patepkite arbatmedžių aliejumi. Šis aliejus tinka ir spuoguotų vietų dezinfekcijai.
Arbatmedžių aliejus sumažina perštėjimą vabzdžių įkandimų vietose. Nuo vabzdžių įgėlimų padės skystis, gautas sumaišius vieną dalį aliejaus ir 10 dalių vandens. Juo, eidami į lauką, pasitepkite atviras kūno vietas.
Burnos ertmės priežiūrai ant šepetėlio su dantų pasta užlašinkite porą aliejaus lašų ir valykite dantis. Siūlą dantims valyti suvilgykite aliejumi ir valykite kaip paprastai. Tai padės išnaikinti bakterijas tarp dantų.
Šį aliejų galima naudoti net naminių gyvūnų priežiūrai! Prausdami gyvūną įprastu šampūnu, užlašinkite 5-10 lašų arbatmedžių aliejaus, įtrinkite į kailį ir palaikykite 3-4 min., po to nuplaukite vandeniu.


www.naturela.lt

Kaina: 1,00 €
Peržiūrėta: 109 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 1,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

Natūrali kosmetika pigiau-0

E parduotuvė Naturela.lt - natūrali kosmetika visai šeimai! Gintaro rūgštis Gintaro pudra Šlamučių paakių balzamas Kokosų aliejus Nerafinuotas kakavos sviestas Nerafinuotas taukmedžių sviestas...

1,00 € Kaunas Įkelta: 2020 05 08
Filtruoti Nuimti filtrus