ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Apželdinimo ir aplinkotvarkos 3D projektų rengimas

Kaunas | 2017 10 29 | Pažymėti skelbimą
30,00 € Apželdinimo ir aplinkotvarkos 3D projektų rengimas-0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)

Konsultavimas aplinkotvarkos ir apželdinimo srityje. Apželdinimo ir aplinkotvarkos projektų rengimas. Apželdinimo ir aplinkotvarkos projektų įgyvendinimas.

Planuojate įsirenginėti kiemą? Galvojate viską daryti patys? Puiku, tačiau be plano net pyrago nekepame, tad kodėl rizikuoti privelti klaidų, kažko nepadaryti ar padaryti ne taip? Plane sklypas ne tik suzonuojamas, numatomas lauko architektūros išdėstymas, augalai, bet suplanuojamas apšvietimas, sukuriama projekto 3D vizualizacija. Mūsu patirtis ir idėjos + Jūsų poreikiai= harmoninga Jūsų aplinka.
Dirbame visoje Lietuvoje.
www.aplinkosharmonija.lt

Atvykę pas klientą ir atsižvelgdami į jo norus, bei pageidavimus, teikiame išsamias konsultacijas žodžiu (žemės sklypo aplinkotvarkos stiliaus nustatymas (modernus, klasikinis, japoniškas ir pan.), žemės sklypo zonavimas (reprezentacinė, poilsio, žaidimų ir kt. zonų išdėstymas sklype), augalų parinkimas ir jų sodinimo vietos preliminarus nurodymas, mažosios architektūros (terasos, takeliai, pergolės, suoliukai, fontanai ir kt.) išdėstymas sklype, apšvietimo ir laistymo sistemų išdėstymas sklype, rekomendacijos augalų sodinimo ir priežiūros klausimais, atsakome į kitus, klientui rūpimus klausimus, susijusius su jo žemės sklypo aplinkotvarka ir apželdinimu).

Apželdinimo ir aplinkotvarkos projektų rengimas

Atsižvelgdami į kliento norus ir pageidavimus, rengiame apželdinimo ir aplinkotvarkos projektus. Apželdinimo ir aplinkotvarkos projekto eskizo arba pilno 3D projekto parengimas (augalų, želdynų, alpinariumų, vejų, takelių, terasų, pergolių, suoliukų, fontanų, krioklių, upelių, laistymo ir apšvietimo sistemų harmoningas išdėstymas sklype).

Rengdami apželdinimo ir aplinkotvarkos projektą atliekame šiuos darbus:

parengiame žemės sklypo sutvarkymo (aplinkotvarkos) planą ( masteliai M1:200-M1:500), kuriame nurodoma: keliai, gatvės, šaligatviai, takai, stovėjimo aikštelės ir jų dangos, tvorų, atraminių sienelių, mažosios architektūros elementų vietos ir jų rūšys, suprojektuotas apšvietimas, želdinių, vejų ir kitų aplinkotvarkos elementų sutartiniais ženklais nurodytos vietos, statinių išdėstymas ir jų sąrašas (eksplikacija), sutartiniai ženklai, kiti duomenys;
parengiame dendrologinį (augalų išdėstymo) planą;
sukuriame 3D prezentacinį filmuką, kuriame atvaizduojamas augalų ir statinių išsidėstymas sklype;
parengiame projekto aiškinamąją dalį, kurioje išsamiai nurodome kiekvieno projekte pažymėto augalo savybes, sodinimo ir priežiūros ypatumus;
parengiame sąnaudų kiekių žiniaraštį, kuriame nurodoma dangų kvadratūra, lauko architektūrinių elementų bei augalų kiekis.

Apželdinimo ir aplinkotvarkos projektų įgyvendinimas

Patys, bei bendradarbiaudami su apželdinimo ir aplinkotvarkos projektus įgyvendinančiomis įmonėmis, galime iš dalies ar visiškai įgyvendinti aplinkotvarkos ir apželdinimo projektą (senų augalų naikinimas, sklypo lyginimas, apšvietimo, laistymo sistemų, krioklių, fontanų, upelių, vejų, takelių įrengimas, augalų, medelių, gyvatvorių sodinimas, želdynų ir alpinariumų įrengimas).

Apželdinimo ir aplinkotvarkos projektų įgyvendinimo autorinė priežiūra

Vykdome savo parengtų aplinkotvarkos ir apželdinimo projektų įgyvendinimo autorinę priežiūrą



Daugiau informacijos mūsų facebook paskyroje https://lt-lt.facebook.com/public/Aplinkos-Harmonija
Mūsų tikslas - kliento norų ir poreikių įgyvendinimas siekiant maksimaliai geriausio rezultato


"Aplinkos harmonija" - Jūsų partneris kraštovaizdžio projektavimo srityje

Kaip namą pradedate statyti tik parengę projektą, taip ir jį supančią aplinką pradėkite kurti iš anksto planuodami. Šiame planavimo procese mes siūlome Jums savo profesionalias paslaugas, kurių rezultatas Jus neabejotinai sužavės, kaip ir daugelį mūsų klientų. Mūsų tikslas sukurti ne tik gražią, bet svarbiausia, pritaikytą Jūsų indvidualiems norams, poreikiams ir galimybėms, aplinką. Leiskite dirbti kartu ir užtikriname, kad Jūs nenusivilsite mūsų darbo rezultatu!

Rengiame apželdinimo ir aplinkotvarkos projektus

Kaina: 30,00 €
Peržiūrėta: 490 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 30,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus