ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Apyrankė "Atsigauk"

Kupiškis | 2017 05 12 | Pažymėti skelbimą
14,00 € Kaina galutinė Apyrankė "Atsigauk"-0
Peržiūrėti visas 1 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/1)
Prekės būklė:
nauja
Spalva:
mėlyna
Ypatybės:
su įpakavimu, pristatome, konsultuojame
Nurodykite kategoriją:
Apyrankės
Kam skirta:
moterims

Apyrankė „Atsigauk“
Su lazuritu, diumorteritu, rožiniu kvarcu, karneoliu ir ametistu
Dvasinei harmonijai, emocinei pusiausvyrai, atsinaujinimui ir vidiniam lengvumui

LAZURITAS-
Džiaugsmas, meilė, išmintis, apsauga, stabilumas
Tai atsinaujinimo akmuo, suteikiantis energijos tiems, kurie siekia naujovių, stengiasi išsiveržti iš rutinos, trokšta įgyvendinti naujus planus, pasiekti aukštumas.Stabilumo akmuo, suteikiantis ramybę bei fizinių ir dvasinių jėgų kartu atnešdamas į mintis išminties ir tinkamų pasirinkimų.

DIUMORTERITAS-
Naujas suvokimas, pozityvumas, komunikabilumas, ramumas
Suteikia naują supratingumo lygį(žiūrėti ramiau išminties žvilgsniu), skatina pozityvų požiūrį, suteikia valios, apsitikėjimo sunkiomis aplinkybėmis, padeda kontroliuoti gyvenimą į tai žiūrint daug papraščiau ir ramiau. Mažina netikrumo jausmą, žadina vidinį lengvumą. Padeda esant depresijos perioduose, po sunkių ligų ar pergyvenimų, padeda esant tylos blokams, kai sunku išsikalbėti, suteikia lankstumo ir ramumo.

AMETISTAS-
Apsauga, harmonija, meilė
Padeda išlaikyti blaivų protą, kontroliuoja negatyvias mintis.Jis išvaduoja iš liūdesio, suteikia ramybę, pusiausvyrą, harmoniją. Skatina koncentraciją, budrumą, bet kartu veikia atpalaiduojančiai.
Jis stiprina valią ir saugo dvasinius ryšius, suteikia daugiau harmonijos ir šilumos, padeda atsisakyti iliuzijų, surasti ,,aukso vidurį’’.

ROŽINIS KVARCAS -
Meilė, grožis, harmonija,
Rožinis kvarcas veikia visas čakras savo ramia, švelnia, bet ir stipria energetika. Padeda krizių ir chaotiškų situacijų metu, jis apsupa savininką stipriu energetiniu ramybės lauku, neleidžia prasiveržti pykčiui, padeda pergyventi sunkius laikotarpius.
Rožinis kvarcas puikiai gydo dvasines ir sielos žaizdas, suteikia saugumo ir laimės pojūtį. padeda nugalėti savęs menkinimo, nepasitikėjimo savimi jausmą. Rožiniame kvarce atsispindi Taikos ir Ramybės deivės švelnumas ir išmintis.


KARNEOLIS-
Meilė, žavesys, emocinė pusiausvyra, gydymas

Dėl savo spalvos karneolis yra aistros ir energijos akmuo. Karneolis suteikia energijos ir šildo amžinus sušalėlius.Be to Karneolis paskatina drąsą, sustiprina valią ir pasitikėjimą savimi suteikdamas nešiotojui vidinę ramybę. Jis skatina ryšį su savo vidiniu “aš”, mažina pyktį, neapykantą, pavydą, baimę ir apatiją. Gina nuo gyvybinių jėgų iššvaistymo. Padeda pasirinkti kryptį, susikaupti, surasti darbą ir realizuoti savo sugebėjimus. Karneolis padeda pačiam valdyti savo gyvenimą ir savarankiškai priiminėti sprendimus. Traukia meilę, suteikia žaismingumo, žavumo, gerą nuotaiką. Skatina norą veikti ,stimuliuoja emocinę pusiausvyrą.

Kaina: 14,00 € Kaina galutinė
Peržiūrėta: 221 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 14,00 € Kaina galutinė
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus