ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Apsvieciamas LED mobilus dvipusis reklaminis stendas

Marijampolė | 2017 12 17 | Pažymėti skelbimą
200,00 € Apsvieciamas LED mobilus dvipusis reklaminis stendas-0
Peržiūrėti visas 5 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/5)

Parduodamas naudotas, bet patobulintas apsvieciamas LED mobilus dvipusis reklaminis stendas. Ismatavimai: Reklaminis matomas plotas 80*117cm., remo plotas 87 * 125cm. Plakatui A0 formato.
Dvipusis ekspozicinis lauko grindų stovas su užvarstomais aliumininio remais. Stovo remas pagamintas iš anoduoto aliuminio, grafinė spauda įdedama pravėrus rėmo šonus. Kad stovas įgautų stabilumą, į jo plastikinį padą reikia pripilti vandens arba smėlio. Stendas tampa atsparus net ir stipriems vėjo gūsiams, kadangi dvi esančios spyruoklės leidžia amortizuoti. Lauko grindų stovas turi skaidrius apsauginius plastikus, skirtus grafiniams plakatams apsaugoti. Kaina 180 eur.
Ir du modernaus dizaino rėmeliai pagaminti iš aukštos kokybės anoduoto aliuminio. Šie rėmeliai pasižymi užsispaudžiančiais kraštais, todėl įkelti ir keisti grafinę medžiagą yra paprasta ir lengva. Rėmelius galima tvirtinti prie sienos ar kito pavirsiaus. Rėmas kartu su skaidria apsaugine plėvele. Rėmelius galima naudoti lauke. Kabinami vertikaliai ir horizontaliai. Ismatavimai: 21*125cm. Telpa keturi A4 formato lapai. Kaina 50 eur.
Click rėmeliai - tai patogu ir greita norint pakeisti reklaminę informaciją!
Bendra kaina 200 eur.

Kaina: 200,00 €
Peržiūrėta: 292 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 200,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus