ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Akumuliatoriu Pardavimas Visoje Lietuvoje!

Kaunas | 2017 01 12 | Pažymėti skelbimą
1,00 € Akumuliatoriu Pardavimas Visoje Lietuvoje!-0
Peržiūrėti visas 2 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/2)

Prekiaujame naujais, kokybiškais, patikimais, žinomų gamintojų akumuliatoriais. Tokiais kaip : (Banner , Bosch , Varta, Baren, AutoPart, AD, Macht, Extreme, exide, ir dar daugelis kitų !!! Skirtiems jūsu automobiliukui!
Visoms prekėms suteikiama 24 mėn garantija.
Jeigu nežinote ar tinka akumuliatorius Jūsų automobiliui, Pasiūlysime geriausią variantą būtent Jūsų automobiliui, Puikiomis kainomis!
Galite skambinti bet kuriuo paros metu, bet kurią savaitės diena!
Akumuliatoriai yra svarbi automobilio dalis, be kurios transporto priemonės negalėtų pradėti judėti, nebūtų galimybės klausytis muzikos ar net apšviesti kelio tamsiu paros metu. Tai elektros energiją kaupiantis prietaisas, kuris dėl intensyvaus naudojimo, ypač šiuolaikiniuose automobiliuose, kimšte prikimštuose papildomos įrangos, gana greitai silpsta ir turi būti keičiamas nauju. Tai neišvengiama procedūra, atliekama kas kelerius metus, o kartais ir dar dažniau, jei naudojama ne visai tinkamai. Kokybiški akumuliatoriai ne tik tarnauja šiek tiek ilgiau, bet ir kelia mažiau problemų, yra patikimesni ekstremalesnėmis sąlygomis, pavyzdžiui, važinėjant tik trumpais atstumais ar užklupus labai atšiauriems orams. Taigi, investuoti vos kiek daugiau lėšų perkant akumuliatorių tikrai verta ir yra pigiau nei atėjus žiemai sukti galvą kaip užvesti savo automobilį, kviesti greito užvedimo paslaugą teikiančius specialistus ar į darbą vykti taksi. Nepaisant naudojimo būdo ar automobilio tipo, amžiaus – kokybiškas ir tinkamai prižiūrimas akumuliatorius visuomet yra geresnis pasirinkimas. Tiek žiūrint per ekonominę, tiek ekologinę ar patogumo prizmę. Ekonominė nauda yra gana aiški – rečiau keičiamas akumuliatorius, rečiau reikia galvoti apie papildomą jo įkrovimą ar ekstra pagalbą, kuri kainuoja net iki pusės akumuliatoriaus kainos. Ekologinė nauda yra paprasta – mažiau pagamintų akumuliatorių, mažiau teršiama gamta, nes akumuliatorius yra nuodinga ir gamtai pavojinga dalis. Patogumą kiekvienas suvokia skirtingai, tačiau vargu ar patogiau yra kas kartą spustelėjus rimtam šaltukui ieškoti gnybtų ir automobilį užsivedusio kaimyno nei kartą išleisti 10-30 proc. daugiau, tačiau įsigyti geros kokybės akumuliatorių, kuris Jūsų „nepaves“.

Kaina: 1,00 €
Peržiūrėta: 201 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 1,00 €
Zygis Zygis
Nuo 2016 10 23
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus