ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

20 kW Standart Plus Burnit kieto kuro katilinės komplektas

Kaunas | 2017 03 22 | Pažymėti skelbimą
2460,00 € 20 kW Standart Plus Burnit kieto kuro katilinės komplektas-0
Peržiūrėti visas 4 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/4)
Prekės būklė:
nauja
Kitos ypatybės:
suteikiame garantiją, yra kokybės sertifikatai, su dokumentais, su įpakavimu, išrašome sąskaitą-faktūrą, pristatome, sumontuojame, priimame išankstinius užsakymus, parduodame išsimokėtinai, konsultuojame


20 kW Standart Plus Burnit kieto kuro katilinės komplektas

Sistemos veikimas
Užkūrus katilą, nuo kamino dūmų ir vamzdžio termostatų įjungiamas akumuliacinės talpos krovimo mazgas – Laddomat. Tuomet pašyla katilas ir „mažasis ratas“. Kai „mažajame rate“ pasiekiama 63 ºC
temperatūra, akumuliacinės talpos krovimo mazgas pasitraukia šalto termofikato iš akumuliacinės talpos apačios ir tuo pačiu paduoda karšto termofikacinio vandens į akumuliacinės talpos viršų. Tuomet
termofikatas pagal poreikį keliauja į vandens šildytuvą ir / arba šildymo sistemą. Šildymo sistema valdoma automatiškai pagal termostatiniame mazge užduotą temperatūrą, pvz. grindiniam šildymui paduodama
30 ºC temperatūra. Kai pasiekiama užduota kambario temperatūra, patalpos termostatas atjungia šildymo sistemos cirkuliacinį siurblį ir patalpose palaikoma pageidautina temperatūra. Sukaupta energija
akumuliacinėje talpoje tiksliai ir tolygiai panaudojama patalpų ir boilerio šildymui pagal poreikį.

Komplektą sudaro:
1. 20 kW galios kieto kuro katilas su trijų eigų dūmų srauto kanalais BURNiT WB 20, komplekte su apsauginiu vožtuvu ir traukos reguliatoriumi.
2. 800 litrų tūrio akumuliacinė talpa P 800 su izoliacija.
3. 100 litrų tūrio kombinuotas vandens šildytuvas (boileris) Sunsystem BB S1 100 su integruotu 2 kW galios elektriniu tenu ir apsauginiu bei atbuliniu vožtuvu komplekte.
4. Laddomat 21–60 – akumuliacinės talpos krovimo mazgas su A klasės cirkuliaciniu siurbliu.
5. Paskirstymo kolektorius cirkuliaciniams mazgams su tvirtinimo laikikliais.
6. Tiesioginio srauto cirkuliacinis mazgas (be pamaišymo) su Grundfos A klasės cirkuliaciniu siurbliu (boileriui pašildyti).
7. Cirkuliacinis mazgas su termostatiniu pamaišymo vožtuvu 20–43 ºC (grindinio šildymo sistemai) arba 35–60 ºC (radiatorinio šildymo sistemai) nustatymo ribomis, su Grundfos A klasės cirkuliaciniu siurbliu. Termostato temperatūrų ribos pasirenkamos užsakymo metu.
8. 100 litrų išsiplėtimo indas šildymo sistemai.
9. 12 litrų išsiplėtimo indas vandens šildytuvui (boileriui) su montavimo laikikliu.
10. Katilo apsaugos grupė – su manometru, apsauginiu vožtuvu ir automatiniu nuorintoju.
11. Patalpos termostatas – laidinis. Šildymo sistemos cirkuliacinio siurblio, cirkuliaciniame mazge įjungimui / išjungimui.
12. 2 vnt. panardinamo termostato su kapiliaru ir gilze. Montuojamas į boilerio ir akumuliacinės talpos viršų, siurbliams išjungti, kai akumuliacinės talpos viršus atvėsta. Jungiamas nuosekliai su kambario boilerio termostatu.
13. Kontaktinis termostatas, montuojamas ant vamzdžio, išeinančio iš katilo, yra skirtas įjungti / išjungti Laddomat'o cirkuliacinį siurblį. Jungiamas lygiagrečiai su kamino dūmų termostatu.
14. Dūmų termostatas, montuojamas ant dūmtraukio, išeinančio iš katilo, yra skirtas įjungti / išjungti Laddomat'o cirkuliacinį siurblį. Jungiamas lygiagrečiai su kontaktiniu (vamzdžio) termostatu.

Greitas ir patogus pristatymas, ekonomiškas montavimas bei patikimas sistemos veikimas!
- GREITA, nes šį katilinės komplektą Jums pristatysime jau kitą dieną po užsakymo!
- PATOGU, nes pagrindines prekes turime sandėlyje, todėl visas jas surinksime ir vienu siuntimu išsiųsime Jūsų nurodytu adresu! Įrangos pristatymas nemokamas.
- EKONOMIŠKA, nes šį katilinės komplektą Jums sumontuosime panaudodami maksimaliai mažą papildomų medžiagų kiekį – visos pagrindinės medžiagos jau įtrauktos į komplektą!
- PATIKIMA, nes prekes esame patikrinę ir išbandę, todėl garantuojame ne tik atskirų elementų kokybę, bet ir tinkamą bendrą sistemos funkcionalumą.
- TIKSLU, nes visi sistemos elementai tarpusavyje hidrauliškai suderinti ir veikia nepriekaištingai.

Greitas įrangos montavimas
Šį katilinės komplektą Jums sumontuosime per 1–2 dienas po įrangos pristatymo*. Įrangos montavimo darbai – 500 Eur.


Papildomos montavimo medžiagos
Šį katilinės komplektą Jums sumontuosime panaudodami maksimaliai mažą papildomų medžiagų kiekį, nes visos pagrindinės medžiagos jau įtrauktos į komplektą! Ko reikia papildomaoi? Tai vamz

Kaina: 2460,00 €
Peržiūrėta: 83 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 2460,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus