ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

2 k butas Utenos m., Kęstučio g., strategiškai patogioje vietoje miesto centre, tinkamas tiek gyvenimui, tiek ir įvairioms verslo idėjoms plėtoti.

Utena | 2017 03 30 | Pažymėti skelbimą
14500,00 € 2 k butas Utenos m., Kęstučio g., strategiškai patogioje vietoje miesto centre, tinkamas tiek gyvenimui, tiek ir įvairioms verslo idėjoms plėtoti. -0
Peržiūrėti visas 8 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/8)
Statybos metai:
-
Kelintame aukšte :
1
Būklė:
-
Bendras plotas, m²:
39.00
Kelių aukštų namas:
1
Namo rūšis:
medinis
Kambarių skaičius:
2
Miestas / Rajonas:
Utenos r. sav.
Mikrorajonas / Gyvenvietė:
Utena
Gatvė:
-

Parduodamas 2 k butas Utenos m., Kęstučio g., strategiškai patogioje vietoje miesto centre, tinkamas tiek gyvenimui, tiek ir įvairioms verslo idėjoms plėtoti. Butas yra mediniame name su atskiru įėjimu iš kiemo pusės. Bendras buto plotas 39 kv. m. Yra 2 kambariai, virtuvė ir prieangis. Įvestas miesto vandentiekis (karštas ir šaltas vanduo) ir kanalizacija bei miesto šildymas. Taip pat priklauso sandėliuko patalpa ūkiniame pastate ir 2 patalpos rūsyje, iš viso 2 kv. m. Name gyvena ramūs ir draugiški kaimynai. Kieme visada rasite vietos automobiliui. Greta „Utenio“ aikštė ir senamiestis, įvairios parduotuvės ir įstaigos, „Saulės“ gimnazija, bažnyčia, netoli iki maisto prekių parduotuvių, greta teka upė Vieša, galima ramiai pasivaikščioti Krašuonos parke. Puikus ekonomiškas pirkinys jums.

Alvydas 8-698 51269

Kaina: 14500,00 €
Peržiūrėta: 230 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 14500,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus